0,00€

GPSMAP 6012

GPSMAP 6012

Το GPSMAP6012 έχει έρθει για να ταράξει τα νερά. Είναι το πρώτο της νέας εξελιγμένηςσειρά GPSPLOTTER μεακόμα περισσότερα και εξελιγμένα χαρακτηριστικά. Η οθόνη του στις 12.1 ίντσεςχαρακτηρίζεται από υψηλή ανάλυση και ποιότητα. Προσθέστε τον αναλυτικό χάρτη g2 Vision γιανα εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο βαθμό τις δυνατότητες του. Σχεδιάζει αυτόματαμία προτεινόμενη πορεία την οποία μπορεί να προβάλει σε χάρτη πλοήγησης,ψαρέματος ή ακόμα και σε τρισδιάστατο χάρτη! Το GPSMAP6012 μπορεί να συνδεθεί με κεραία Radar και GSD22+αισθητήριο βυθομέτρου για να λειτουργήσει ως βυθόμετρο και ανιχνευτής ψαριών. Υποστηρίζει ΝΜΕΑ 2000 για σύνδεση με τον υπόλοιπο εξοπλισμό του σκάφουςκαι λειτουργία σε δίκτυο.

Ο χρήστης μπορείνα επιλέξει σε κάθε οθόνη το συνδυασμό των πληροφορίων που επιθυμεί να βλέπει.Η λειτουργία του μπορεί να γίνει και με ασύρματο τηλεχειριστήριο!

Σχεδιασμένονα κινείται

Το GPSMAP6012 φέρνει ανεπανάληπτη ταχύτητα στο σκάφος με την τεχνολογια G Motion πουαποτελεί το μέλλον των ηλεκτρονικών για σκάφη. Ο σχεδιασμός και οι αναβαθμίσειςτου χάρτη γίνονται αστραπιαία για να βλέπετε τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο.Είτε βρίσκεστε σε ένα πολυσύχναστο λιμάνι είτε σε μία άγνωστη περιοχή μπορείτενα στηριχτείτε το GPSMAP 6012 για να σας καθοδηγήσει.

Δείτευψηλής ανάλυσης Video και Γραφικά

Το GPSMAP6012 έχει προεγκατεστημένο βασικό παγόσμιο χάρτη με υψηλής ποιότηταςδορυφορικές εικόνες. Για μεγαλύτερη λεπτομέρεια μπορείτε να προσθέσετεαναλυτικό χάρτη g2 Vision με κάρτα στην υποδοχή SD πουδιαθέτει. Διαθέτει επεξαργαστή υψηλής ταχύτητας που κάνει την λειτουργία πολύγρήγορη καθώς επίσης και την μετακίνηση πάνω στον χάρτη. Επιπλέον έχει είσοδοκαι έξοδο Video γιασύνδεση με κάμερα αν για παράδειγμα θέλετε να παρακολουθείτε τι γίνεται ανάπάσα στιγμή σε κάποιο σημείο του σκάφους σας.

 Προσθέστετον χάρτη g2 Vision για να δώσετε άλλη διάσταση

Με την προσθήκητου αναλυτικού ναυτικού χάρτη g2 Vision το GPSMAP6012 αποκτά δυνατότητες που εντυπωσιάζουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό χρήστηόπως:

·         Αυτόματος Υπολογισμός Πορείας: ο χρήστης ορίζει μόνο τονπροορισμό του και το GPSPLOTTER υπολογίζει αυτόματα την πορείααποφεύγοντας όλα τα ενδιάμεσα εμπόδια όπως νησιά, ξέρες, ρηχά νερά κλπ.

Ο g2 Vision δενείναι ένας απλός χάρτης αφού σε μία μόνο κάρτα συνδυάζονται όλα τα παρακάτω:

·         Αναλυτικός χάρτης Πλόγησης με όλες τιςαπαραίτητες πληροφορίες για το ταξίδι όπως, βάθη ξέρες, ναυτικά βοηθήματα,εμπόδια, ναυάγια, απαγοερευμένες περιοχές

·         Χάρτη ψαρέματος με ισοβαθείς

·         Fish Eye View 3D: τρισδιάστατος χάρτηςβυθού

·         MarinerΆs Eye View 3D: τρισδιάστατοςχάρτης πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας για εύκολο εντοπισμό της θέσης σας.

·         Δορυφορική απεικόνιση για ξηρά καιθάλασσα

·         Φωτογραφίες από λιμάνια και μαρίνες

·         Οδικός χάρτης με σημεία ενδιαφέροντοςγια την περιοχή του λιμανιού

Συνδεθείτεμε το δίκτυο GarminMarineNetwork

Το GPSMAP6012 συνδέεται εύκολα στο δίκτυο υψηλών ταχυτήτων Garmin Marine Network.Αυτό του επιτρέπει να συνδεθεί με άλλες οθόνες και αισθητήρια Garminπροκειμένου να ανταλλάσουν πληροφορίες. Επιπλέον μέσω του Garmin Marine Network το GPSMAP6012 μπορεί να μετατραπεί σε Radar και Sonar. 

ΔείτεΨάρια και Βυθό

Το GPSMAP6012 εφόσον συνδεθεί με το ψηφιακό Sonar GSD 22 και το αντίστοιχοαισθητήριο μπορεί να λειτουργεί ως βυθόμετρο / ανινχευτής ψαριών. Δέχεται μέχρι2kWαισθητήριο που του επιτρέπει να βλέπει μέχρι 1.500 μέτρα βάθος. Εντοπίζει ψάριακαι σας δείχνει λεπτομερή απεικόνιση του βυθού.

ΠροσθέστεRadar

Το GPSMAP6012 μπορεί να συνδεθεί και με τις κεραίες Radar GMR της Garmin γιανα έχετε ένα ολοκληρωμένο σύστημα. Τα Radar GMR της Garminδιακρίνονται για την υψηλή ακρίβεια στην απεικόνιση στόχων.

Κριτικές
Γρήγορη Εύρεση
 
Χρησιμοποιήστε όρους αναζήτησης για να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε.
Σύνθετη Αναζήτηση
Γλώσσες
Ελληνικά English
0 αντικείμενα
Μοιραστείτε Το
Μοιραστείτε μέσω Ε-Mail
Μοιραστείτε στο Facebook Μοιραστείτε στο Twitter
Βρειτε μας στο χάρτη
Store_bottom_banner