0,00€

GPSMAP 7015

GPSMAP 7015

Όλη η δύναμη της νέας γενιάς GPSPlotter της Garmin βρίσκεται στην άκρη των δακτύλων σας με το GPSMAP 7015. Η οθόνη του στις15.5 ίντσες χαρακτηρίζεται από υψηλή ανάλυση και ποιότητα και λειτουργεί με την αφή για ασυναγώνιστη ευκολία στον χειρισμό. Προσθέστε τον αναλυτικό χάρτη g2 Vision για να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο βαθμό τις δυνατότητες του. Σχεδιάζει αυτόματα μία προτεινόμενη πορεία την οποία μπορεί να προβάλει σε χάρτη πλοήγησης,ψαρέματος ή ακόμα και σε τρισδιάστατο χάρτη! Το GPSMAP7015 μπορεί να συνδεθεί με κεραία Radar και GSD22+αισθητήριο βυθομέτρου για να λειτουργήσει ως βυθόμετρο και ανιχνευτήςψαριών. Υποστηρίζει ΝΜΕΑ 2000 για σύνδεση με τον υπόλοιπο εξοπλισμό του σκάφουςκαι λειτουργία σε δίκτυο.

Ο χρήστης μπορείνα επιλέξει σε κάθε οθόνη το συνδυασμό των πληροφορίων που επιθυμεί να βλέπει.Η λειτουργία του μπορεί να γίνει και με ασύρματο ποντίκι!

Σχεδιασμένονα κινείται

Το GPSMAP7012 φέρνει ανεπανάληπτη ταχύτητα στο σκάφος με την τεχνολογια G Motion πουαποτελεί το μέλλον των ηλεκτρονικών για σκάφη. Ο σχεδιασμός και οι αναβαθμίσειςτου χάρτη γίνονται αστραπιαία για να βλέπετε τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο.Είτε βρίσκεστε σε ένα πολυσύχναστο λιμάνι είτε σε μία άγνωστη περιοχή μπορείτενα στηριχτείτε το GPSMAP 7012 για να σας καθοδηγήσει.

Δείτευψηλής ανάλυσης Video και Γραφικά

Το GPSMAP7012 έχει προεγκατεστημένο βασικό παγόσμιο χάρτη με υψηλής ποιότηταςδορυφορικές εικόνες. Για μεγαλύτερη λεπτομέρεια μπορείτε να προσθέσετεαναλυτικό χάρτη g2 Vision με κάρτα στην υποδοχή SD πουδιαθέτει. Διαθέτει επεξαργαστή υψηλής ταχύτητας που κάνει την λειτουργία πολύγρήγορη καθώς επίσης και την μετακίνηση πάνω στον χάρτη. Το  GPSMAP 7015 υποστηρίζει είσοδο γιαεπολογιστή επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παρουσιάσεις και άλλεςεφαρμογές. Επιπλέον έχει είσοδο και έξοδο Video για σύνδεση με κάμερα αν γιαπαράδειγμα θέλετε να παρακολουθείτε τι γίνεται ανά πάσα στιγμή σε κάποιο σημείοτου σκάφους σας.

 Προσθέστετον χάρτη g2 Vision για να δώσετε άλλη διάσταση

Με την προσθήκητου αναλυτικού ναυτικού χάρτη g2 Vision το GPSMAP7015 αποκτά δυνατότητες που εντυπωσιάζουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό χρήστηόπως:

·         Αυτόματος Υπολογισμός Πορείας: ο χρήστης ορίζει μόνο τονπροορισμό του και το GPSPLOTTER υπολογίζει αυτόματα την πορείααποφεύγοντας όλα τα ενδιάμεσα εμπόδια όπως νησιά, ξέρες, ρηχά νερά κλπ.

Ο g2 Vision δενείναι ένας απλός χάρτης αφού σε μία μόνο κάρτα συνδυάζονται όλα τα παρακάτω:

·         Αναλυτικός χάρτης Πλόγησης με όλες τιςαπαραίτητες πληροφορίες για το ταξίδι όπως, βάθη ξέρες, ναυτικά βοηθήματα,εμπόδια, ναυάγια, απαγοερευμένες περιοχές

·         Χάρτη ψαρέματος με ισοβαθείς

·         Fish Eye View 3D: τρισδιάστατος χάρτηςβυθού

·         MarinerΆs Eye View 3D: τρισδιάστατοςχάρτης πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας για εύκολο εντοπισμό της θέσης σας.

·         Δορυφορική απεικόνιση για ξηρά καιθάλασσα

·         Φωτογραφίες από λιμάνια και μαρίνες

·         Οδικός χάρτης με σημεία ενδιαφέροντοςγια την περιοχή του λιμανιού

Συνδεθείτεμε το δίκτυο GarminMarineNetwork

Το GPSMAP7015 συνδέεται εύκολα στο δίκτυο υψηλών ταχυτήτων Garmin Marine Network.Αυτό του επιτρέπει να συνδεθεί με άλλες οθόνες και αισθητήρια Garminπροκειμένου να ανταλλάσουν πληροφορίες. Επιπλέον μέσω του Garmin Marine Network το GPSMAP7015 μπορεί να μετατραπεί σε Radar και Sonar. 

ΔείτεΨάρια και Βυθό

Το GPSMAP7015 εφόσον συνδεθεί με το ψηφιακό Sonar GSD 22 και το αντίστοιχο αισθητήριομπορεί να λειτουργεί ως βυθόμετρο / ανινχευτής ψαριών. Δέχεται μέχρι 2kWαισθητήριο που του επιτρέπει να βλέπει μέχρι 1.500 μέτρα βάθος. Εντοπίζει ψάριακαι σας δείχνει λεπτομερή απεικόνιση του βυθού.

ΠροσθέστεRadar

Το GPSMAP7015 μπορεί να συνδεθεί και με τις κεραίες Radar GMR της Garmin γιανα έχετε ένα ολοκληρωμένο σύστημα. Τα Radar GMR της Garminδιακρίνονται για την υψηλή ακρίβεια στην απεικόνιση στόχων.

Κριτικές
Γρήγορη Εύρεση
 
Χρησιμοποιήστε όρους αναζήτησης για να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε.
Σύνθετη Αναζήτηση
Γλώσσες
Ελληνικά English
0 αντικείμενα
Μοιραστείτε Το
Μοιραστείτε μέσω Ε-Mail
Μοιραστείτε στο Facebook Μοιραστείτε στο Twitter
Βρειτε μας στο χάρτη
Store_bottom_banner