0,00€

ASTRO 320

ASTRO 320

Το πολυαναμενόμενο σύστημα εντοπισμού σκύλων της Garmin, Astro 320, είναι πλέον διαθέσιμο στην Ελλάδα. Με το Astro 320 συνδιάζετε μία εξαιρετική συσκευή GPS για χρήση στην ύπαιθρο ενώ έχετε δυνατότητα να παρακολουθείτε ταυτόχρονα μέχρι και 10 διαφορετικούς σκύλους. Είναι κατάλληλο για κυνηγούς και για ομάδες διάσωσης για να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τη θέση των σκύλων τους ακόμα και σε άγνωστες περιοχές. Το Astro 320 έχει προφορτωμένο τον οδικό/τοπογραφικό χάρτη TopoDrive Hellas για να γνωρίζετε με ακρίβεια κάθε στιγμή τη θέση και την πορεία τόσο για εσάς όσο και για το σκύλο σας.


Εξαιρετική λήψη

Το εύρος λήψης του Astro ξεπερνά τα 14.5 χλμ και επιτρέπει την ταυτόχρονη παρακολούθηση μέχρι και 10 σκύλων.  Διαθέτει κεραία GPS υψηλής ευαισθησίας για να μην χάσετε το δορυφορικό σήμα ποτέ - ούτε όταν βρίσκεστε μέσα σε πυκνό δάσος ή φαράγγια. Έχει δυνατότητα προσθήκης μεγαλύτερης κεραίας για αύξηση της εμβέλειας έως 30%.


Μοναδικές λειτουργίες για την παρακολούθηση και τον εντοπισμό σκύλων

Το μενού του Astro 320 είναι στα ελληνικά και είναι απλοποιημένο για να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε με μοναδική ευκολία τόσο ως συσκευή πλοήγησης όσο και για τον εντοπισμό σκύλων. Το Astro 320 εκτός από τη θέση του σκύλου πάνω στο χάρτη και την απόσταση του από το Astro 320, ενημερώνει τον ιδιοκτήτη του και για την κατάσταση του σκύλου αν δηλαδή τρέχει, κάθεται ή βρίσκεται σε θέση φέρμας. Η σελίδα Dog Tracker εμφανίζει μία πυξίδα που δείχνει προς την κατεύθυνση του σκύλου, ενώ στη σελίδα του χάρτη μπορείτε να βλέπετε ανά πάσα στιγμή τη θέση του και το ίχνος της κίνησης του.


Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο προφίλ για το συγκεκριμένο κυνήγι που να περιλαμβάνει όλες τις παραμέτρους που χρειάζεστε. Ο χρήστης μπορεί να ορίσει ειδοποιήσεις με δόνηση για να ενημερώνεται όταν πχ ο σκύλος βρίσκεται σε στάση φέρμας. Το Astro 320 έχει τη δυνατότητα εύκολης αποθήκευσης και ειδικής σήμανσης των σημείων που σχετίζονται με το συγκεκριμένο κυνήγι όπως για παράδειγμα η κατασκήνωση ή το σημείο που εντοπίστηκε το θήραμα. 

Η τεχνολογία ANT+ επιτρέπει την ασύρματη μεταφορά δεδομένων από μία συσκευή Astro σε μία άλλη. Οι πληροφορίες εκτός από πορείες, ίχνη και σημεία μπορεί να περιλαμβάνουν και τα δεδομένα του σκύλου.


Η εγκατάσταση και ρύθμιση του Astro 320 και του κολλάρου DC 40 είναι εξίσου εύκολη. Βγείτε σε εξωτερικό χώρο, ενεργοποιήστε τη συσκευή και το κολλάρο για να ξεκινήσει η λήψη δορυφορικού σήματος και φορέστε το κολλάρο στο σκύλο. Το κολλάρο διαθέτει τετραψήφιο κωδικό για να μην μπορούν άλλοι χρήστες Astro να παρακολουθούν το σκύλο σας χωρίς την έγκρισή σας. Η ένδειξη LED στο κολλάρο σας ενημερώνει για τη φόρτιση της μπαταρίας.


Ανθεκτικότητα κάτω από δύσκολες συνθήκες

Η οθόνη του Astro 320 είναι στις 2.6” – 65.000 χρωμάτων και εξαιρετικά ευκρινής κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρονική πυξίδα τριών αξόνων για ακριβή δεδομένα κατεύθνσης ακόμα και όταν είστε ακίνητοι, όπως και αν κρατάτε τη συσκευή. Διαθέτει βαρομέτρικό αλτίμετρο για να έχετε ακριβείς πληροφορίες και γράφημα υψομέτρου. Η αυτονομία του Astro 320 φτάνει τις 20 ώρες με δύο μπαταρίες ΑΑ ενώ του DC 40 μπορεί να φτάσει από 17 μέχρι . Τόσο το Astro 320 όσο και το DC 40 είναι αδιάβροχα (IPX7).


Εξελιγμένη χαρτογράφηση

Το Astro 320 έχει προφορτωμένο τον οδικό/τοπογραφικό χάρτη Topo Drive Hellas. Στον TopoDrive Hellas περιλαμβάνονται όλες τις πληροφορίες του oδικού χάρτη AutoDrive Hellas που είναι ο ίδιος χάρτης που χρησιμοποιούμε στις συσκευές πλοήγησης αυτοκινήτου.

Η κάλυψη του AutoDrive Hellas είναι η εξής:

• 412.000 χλμ οδικού δικτύου

• 195.000 σημεία ενδιαφέροντος

• 44.000 τοπωνύμια

• 12.500 πόλεις και οικισμοί με πλήρη ανάλυση

• Ολόκληρο το υδατογραφικό δίκτυο • Χωματόδρομοι σε όλη την Ελλάδα.


Στον TopoDrive Hellas περιλαμβάνονται επιλέον τα εξής:

• Ψηφιακό μοντέλο εδάφους ακρίβειας 1:5000

• Ισουψείς καμπύλες ανά 10 μέτρα

• Δίκτυο μονοπατιών σε όλη την Ελλάδα - Διεθνή και Εθνικά

• Χρωματική απεικόνιση χρήσης γης πχ δάσος, καλλιεργίσιμη έκταση κλπ.

• Οι αναβαθμίσεις του TopoDrive Hellas θα είναι δωρεάν μέχρι 31/12/12.


Περιλαμβάνονται στη συσκευασία:

ΑSTRO 320 , προφορτωμένος χάρτης Topo Drive Hellas, DC 40 και 1 κολλάρο, καλώδιο USB, θήκη μεταφοράς, κλίπ ζώνης, φορτιστής σπιτιού για το DC40, κλίπ φόρτισης, κεραία VHF, μεγαλύτερη κεραία για αύξηση εμβέλειας, οδηγίες χρήσης.

Κριτικές
Γρήγορη Εύρεση
 
Χρησιμοποιήστε όρους αναζήτησης για να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε.
Σύνθετη Αναζήτηση
Γλώσσες
Ελληνικά English
0 αντικείμενα
Μοιραστείτε Το
Μοιραστείτε μέσω Ε-Mail
Μοιραστείτε στο Facebook Μοιραστείτε στο Twitter
Βρειτε μας στο χάρτη
Store_bottom_banner